Még nincs fiókom

Nem használja az eszközünket? Forduljon hozzánk, és végigvezetjük az úton.

Meggyőződéseink

Meggyőződéseink

Új kihívásokkal való szembesülés

A világ mezőgazdasági termelésében zajló növekedés jelenti a mai idők legfőbb kihívását.  A bolygónk minden egyes napján körülbelül 230 000 új embert fogad, és egyre több országban van lehetőség egy jobb életre. Ez az élelmiszerszükséglet rohamos növekedéséhez vezet, a mezőgazdasági földterület azonban csupán 1,5 milliárd hektárra korlátozódik.

 

 

 

Termeljünk többet, termeljünk jobbat

A területi erőforrások megfelelőbb kihasználása izgalmas kihívást jelent.  A külterjes gazdálkodás támogatása nélkül ez az egészséges és hatékony növénytermesztés fejlődésének támogatásában keresendő, a termelésorientált mezőgazdaság bármi áron történő elismerése, valamint a hatékony növényfajták nélkül.  Ez mind annak érdekében szükséges, hogy a környezet megváltoztatása nélkül tudjunk többet és jobbat termelni.

A fejlődés a vetőmagokból ered

A vetőmag önmagában véve is megoldást jelent. A DNS-ében hordozza a növény minden olyan jövőbeli tulajdonságát, mint például a hozampotenciál, betegségeknek és stressznek való ellenállóképesség, talajhoz való alkalmazkodás és klímaváltozás.  A kutatásunk folyamatos, és új fejlesztési módszerek merülnek fel, amelyek nagymértékű fejlődéshez vezetnek.  Felgyorsult az új növényfajták előállítása, amely egyre inkább lehetővé teszi számunkra a műtrágya, víz és növényvédelem optimalizálását.

Megfelelő mennyiségben történő használat esetén a vetőmag csávázás egészséges vetőmagokat és növényt biztosít, és biztonságot jelent a növényeinkre és élelmiszereinkre a talajon át történő kijuttatás korlátozásával. A MAS Seeds ezen a területen is befektet az új megoldások elérése érdekében.