Még nincs fiókom

Nem használja az eszközünket? Forduljon hozzánk, és végigvezetjük az úton.

Értékeink

Értékeink

MAS Seeds, az értékek tesznek minket egyedivé

Elkötelezettség

Csapatunk minden tagja mélyen elkötelezett a mezőgazdaság, talaj és vetőmagok iránt, amely mindig hatalmas szenvedélyt és nagymértékű részvételt hoz létre.  Ez a kiváló teljesítmény és hosszútávú kapcsolatok forrását képezi az ügyfeleinkkel és partnereinkkel, jóban-rosszban. 

 

Csapatszellem

Együttműködésünk, az együtt végzett munka öröme, a kollektíven elért hatékonyság, valamint a nehéz időkben tanúsított szolidaritás képviselik az igazi erősséget számunkra.

 

Tisztelet

 A közös tisztelet, az emberekre fordított figyelem, a szükségletek megismerése, az ügyfeleink, partnereink és munkatársaink kulturális háttértől független igényei jelentik valódi értékeinket.

 

Nyitottság a kihívások felé

Új termékek, új kihívások, új területek… Támogatjuk az egyéni és kollektív kezdeményezéseket.  Ez jelenti számunkra a hajtóerőt, a származástól vagy kultúrától függetlenül.

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Innováció

Új növényfajták létrehozása a kutatóink célja.  A genetika és agronómia területén új gyakorlatokat és megoldásokat találnak, és mi az összes innovációs erőnket arra fordítjuk, hogy hozzáadott értéket biztosítsunk ügyfeleink számára.

Fenntarthatóság

Termelőnek lenni annyit jelent, mint a jövőt művelni.  Ügyfeleinkkel és partnereinkkel olyan bizalmi kapcsolatokat építünk ki, amelyek a jövedelmező és fenntartható mezőgazdaság hosszútávú és megosztott képzetén alapulnak.