Még nincs fiókom

Nem használja az eszközünket? Forduljon hozzánk, és végigvezetjük az úton.

Digitális és mezőgazdasági megoldásaink

Digitális és mezőgazdasági megoldásaink

Az agronómiai kutatási programok megismerésével szolgáltatásokat és innovatív eszközöket kínálunk.

Fenntartható agronómiai megoldások

Stratégiánk 2 irányba ágazik: tejtermelő és szarvasmarha tenyésztők, illetve gabonatermelők. A kutatásunk, marketing, termékek és szolgálatások erre a 2 területre épülnek.

Agroplus

Agroplus

Az AGROPLUS program célja, hogy segítse a gabonafélék termesztőit a tevékenységük nyereségének fenntartható növelésében.  A kukorica, napraforgó és olajrepce ajánlatunk, valamint az új AGRO-COVER választék alapján magába foglal számos tanácsot és szolgáltatást, talajtermékenységi vizagálatot, növényfajtákra vonatkozó tanácsot, döntéshozatali segítő eszközöket a vetéshez és majd a termés értékeléséhez.  A MAÏSADOUR anyaszövetkezetttel közösen kifejlesztett AGROTEMPO egy új, döntéshozatalt segítő eszköz.

A szolgáltatás megismerése
Nutriplus

Nutriplus

A NUTRIPLUS program célja, hogy segítséget nyújtson a termelők számára a NUTRI-GRASS takarmánykeverékek tápértékbeli hatékonyságának növelésében, illetve a NUTRIPLUS egy 4 lépésből álló tanács és szolgáltatási tervet is beépít: tápérték diagnosztika és siló elemzés, növényfajtákra vonatkozó tanácsadás, növénytermesztési tanács a vetéstől kezdődően.  Új döntéshozatali eszközökre is támaszkodik a trágyázással kapcsolatban.

A szolgáltatás megismerése

Innovatív digitális megoldásaink

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a tevékenységükre optimalizálódott, személyre szabott tanácsot tudjunk adni, olyan digitális megoldásokat fejlesztettünk ki, amely az ügyfél támogatáson alapszik.