Még nincs fiókom

Vous n’utilisez pas encore notre outil? Contactez-nous, nous vous aiderons dans vos démarches.

Digitális és mezőgazdasági megoldásaink

Digitális és mezőgazdasági megoldásaink

Az agronómiai kutatási programok megismerésével szolgáltatásokat és innovatív eszközöket kínálunk.

Fenntartható agronómiai megoldások

Stratégiánk 2 irányba ágazik: tejtermelő és szarvasmarha tenyésztők, illetve gabonatermelők. A kutatásunk, marketing, termékek és szolgálatások erre a 2 területre épülnek.

Agroplus

Agroplus

Az AGROPLUS program célja, hogy segítse a gabonafélék termesztőit a tevékenységük nyereségének fenntartható növelésében.  A kukorica, napraforgó és olajrepce ajánlatunk, valamint az új AGRO-COVER választék alapján magába foglal számos tanácsot és szolgáltatást, talajtermékenységi vizagálatot, növényfajtákra vonatkozó tanácsot, döntéshozatali segítő eszközöket a vetéshez és majd a termés értékeléséhez.  A MAÏSADOUR anyaszövetkezetttel közösen kifejlesztett AGROTEMPO egy új, döntéshozatalt segítő eszköz.

A szolgáltatás megismerése
Nutriplus

Nutriplus

A NUTRIPLUS program célja, hogy segítséget nyújtson a termelők számára a NUTRI-GRASS takarmánykeverékek tápértékbeli hatékonyságának növelésében, illetve a NUTRIPLUS egy 4 lépésből álló tanács és szolgáltatási tervet is beépít: tápérték diagnosztika és siló elemzés, növényfajtákra vonatkozó tanácsadás, növénytermesztési tanács a vetéstől kezdődően.  Új döntéshozatali eszközökre is támaszkodik a trágyázással kapcsolatban.

A szolgáltatás megismerése

Innovatív digitális megoldásaink

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a tevékenységükre optimalizálódott, személyre szabott tanácsot tudjunk adni, olyan digitális megoldásokat fejlesztettünk ki, amely az ügyfél támogatáson alapszik.