Még nincs fiókom

Vous n’utilisez pas encore notre outil? Contactez-nous, nous vous aiderons dans vos démarches.

sunflower

MAS SEEDS vetőmagok kizárólagos forgalmazása

By Burcin Dilci - Be 14.10.2019

2019. szeptember 2-től a MAS SEEDS vetőmagjainak kizárólagos forgalmazását Magyarországon az RWA Magyarország Kft., Szlovákiában pedig az RWA SLOVAKIA, spol. s r.o. látja el.

 

2019. szeptember 2-től a MAS SEEDS vetőmagjainak kizárólagos forgalmazását Magyarországon az RWA Magyarország Kft., Szlovákiában pedig az RWA SLOVAKIA, spol. s r.o. látja el. A MAS SEEDS vetőmag portfólió és az értékesítési csapat változatlan formában, de már az RWA keretein belül Magyarországon Szíjártó Bálint értékesítési vezető, Szlovákiában pedig Lelkes Péter vetőmag üzletág vezető irányításával működik tovább. A MAS SEEDS képviseletét Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban Csigó György Tamás Régiós key account managerként látja el.

Az üzleti modell átalakításával a MAS SEEDS és az RWA arra számít, hogy közösen nagyobb lesz a piaci jelenlét és forgalom, továbbá a költségszint racionalizálásával a vetőmag forgalmazás nyereségessége jelentősen javulni fog. Az együttműködést nagyban elősegíti mindkét cég esetében a szövetkezeti felépítés és háttér, valamint a hasonló értékek mentén történő gondolkodás.

À lire aussi