Még nincs fiókom

Nem használja az eszközünket? Forduljon hozzánk, és végigvezetjük az úton.

nutriplus programme

Nutriplus

A NUTRIPLUS program a szarvasmarha-tenyésztők segítésére helyezi a hangsúlyt, hogy azok a takarmány tápértékének hatékonyságát növelni tudják. Új digitális döntéstámogató eszközöket is tartalmaz a takarmánytermesztéshez.

Növelje meg a takarmánynövényei tápérték hatékonyságát

NutriplusFR.png

Kiváló termékek

A MAS Seeds márka olyan nagy potenciállal rendelkező takarmányfajtákat / keverékeket biztosít, amelyek minden igényhez és helyzethez alkalmazkodnak:

Silókukorica fajták

Silókukorica fajták: egy erős és széleskörű portfólió a siló minőség típusa által felosztva - beleértve a különleges tolerancia tulajdonságokat.

Lásd a fajtákat

Lucerna fajták

Lucerna fajták: magas hozamú lucerna termékek kiváló választéka, amely erős agronómiával rendelkezik a különböző magnyugalmi osztályokban. Napraforgó fajták: széleskörű kínálat, amely az összes piaci igényre választ nyújt, mint például az olajprofil, gyomirtási stratégiák, kártevők és betegségekkel szembeni ellenállóképesség

NutriGrass

NutriGrass : Takarmánykeverékek portfóliója az étrendje fehérjetartalmának maximalizálásához.

 

Adalékanyagok és egyéb takarmányok

Adalékanyagok és egyéb takarmányok: Új generációs takarmány adalékanyagok és egyéb kiegészítő termények választéka, mint például cirok, takarmányrépa, a NUTRIPLUS portfóliójának kiegészítéséhez. AgroCover és egyéb szántóföldi termények: takarónövényzet és egyéb kiegészítő termények, mint például cirok és gabonafélék portfóliója

Maximalizálja a szántóföldi termények hatékonyságát a farmján.

A NUTRIPLUS program a szarvasmarha-tenyésztők segítésére helyezi a hangsúlyt, hogy azok a takarmány tápértékének hatékonyságát növelni tudják. A silótakarmány, lucerna és a NutriGrass takarmánykeverékek új portfóliója alapján a program tanácsok és szolgáltatások készletét integrálja, 4 lépésben: tápérték diagnosztika és siló elemzés, fajtákra vonatkozó tanácsadás, művelési tanácsok a vetéstől a betakarításig.  Új digitális döntéstámogató eszközöket is tartalmaz a takarmánytermesztéshez.

 

Szakértői szolgáltatások és eszközök

Agronómiai szakértőink a specifikus K+F programunk alapján kombinálják a kutatási kísérletezést és a farmer-szintű kísérleteket, hogy személyre szabott tanácsokat és szolgáltatásokat biztosítsanak 4 lépésben:

 

  1. Kiegészítő takarmány diagnosztika a gazdaságban
  2. A leginkább alkalmas fajok és fajták kiválasztása egy hatékony étrendhez
  3. A szántóföld védelme és a termés potenciál optimalizálása
  4. Takarmánybetakarítás és tárolás

Nutriplus_texte.jpg